• Logo
  • ROYAL fishing rybářské potřeby Vracov
 Newsletter
5/5
ČESKÝ VÝROBEKTOP PRODUKTNOVINKA

Boilie Garlic Liver

Boilie Garlic Liver
Příchuť Garlic liver

Boilie postavené na lososové a tuňákové moučce se sušeným mletým česnekem.
V mixu je velký podíl silného extraktu z hovězích jater.
V tomto druhu boilie je použita játrová a česneková esence plus tekutá potrava na játrovém základu a je doplněno ptačím zobem s hmyzem.


.
ID produktu
1000912
Výrobce
TB baits
Záruční doba
2 roky
Hmotnost
1 kg
299.00,- KčCena
skladem

Příchuť Garlic liver

Boilie postavené na lososové a tuňákové moučce se sušeným mletým česnekem. V mixu je velký podíl silného extraktu z hovězích jater. V tomto druhu boilie je použita játrová a česneková esence plus tekutá potrava na játrovém základu a je doplněno ptačím zobem s hmyzem.


Složení boilie TB

Všechny druhy našeho boilie obsahují podíl soli a sladidla NHDC. Sůl velice dobře reaguje s vodou a mění PH v okolí nástrahy a návnady. Když kulička dopadne na dno, začne okamžitě reagovat a měnit okolní PH. Tím se lehce nabourá struktura bolie a sůl zároveň slouží jako nosič atraktorů. To způsobuje okamžitou účinnost a přitažlivost pro kapry. A proč NHDC? Toto sladilo používáme již od našich začátků, jak v práškové, tak v tekuté formě. Při testování návnad a nástrah byl znát obrovský rozdíl účinnnosti produktů s obsahem NHDC a bez něj. Kapři milují sladko slanou chuť.

Naše boilie je sestaveno tak, aby bylo po vhození do vody co nejatraktivnější. Po dopadnutí na dno se okamžitě začne nabourávat struktura boilie a vylučovat potravní signál. Tím zaujme proplouvající ryby a nutí je začít se krmit. Doba rozpadu je ovlivněna teplotou vody a aktivitou bílé ryby. Do tohoto boilie je při výrobě přidáván activ protein (enzimaticky upravená moučka) která nabourává strukturu návnady a nástrahy a je jedním z nejlepších atraktorů pro kapry.

Pro selekci ryb a dlouhodobější výpravy doporučujeme využívat naše boilie s označením "Hard", které je podstatně pevnější než naše klasické boilie a má mnohem delší dobu rozpadu.