• Logo
  • ROYAL fishing rybářské potřeby Vracov
 Newsletter
5/5
ČESKÝ VÝROBEKBOMBATOP PRODUKT

SINGLEPLAYER Boilies Surprise 250g

SINGLEPLAYER Boilies Surprise 250g
Opravdová inovace a technologický proces výroby je v našem portfoliu sladkou jedničkou.


.
ID produktu
1000607
Výrobce
Singleplayer
Hmotnost
250 g
120.00,- KčCena
skladem

Opravdová inovace a technologický proces výroby je v našem portfoliu sladkou jedničkou. Ve spolupráci s pražskými laboratořemi je tekutá složka míchaná na zakázku dle požadavků a to z ní činní opravdový originál SINGLEPLAYER. Obsahuje prvotřídní mix rybích mouček, extraktů, koření, mix esencí a dalších tekutých atraktantů. To, že většinu komponentů při výrobě připravujeme sami, dělá z tohoto mixu velmi vzdušné a pórovité boilies, které po vhození do vodního prostředí okamžitě uvolňuje tekuté složky a pomalu odbaluje své vrstvy.
Díky šetrné stabilizaci a otevřené struktuře povrchu na něj ryby reagují okamžitě i bez předchozího vnadění. Je naším dalším opravdovým originálem. Surprise je bez nadsázky naší další zbraní k lovu trofejních jedinců. Během krátkého intervalu bylo uloveno na různých typech svazových vod, velké množství trofejních ryb a nejednomu konzultantovi pomohlo k osobnímu rekordu. Velmi dobrých výsledků jsme dosáhli i v zimním období, je tedy určeno k celoročnímu použití a to jak na stojatých tak i na tekoucích vodách.
Náš tip: Podpořte větší atraktivitu přidáním obalovacího těsta stejné příchutě do kterého zapracujte klapku příslušné esence nebo boosteru.