• Logo
  • ROYAL fishing - Meus, rybářské potřeby Vracov
 Newsletter
5/5
ČESKÝ VÝROBEKBOMBATOP PRODUKT

SINGLEPLAYER Boilies Smoked Squid

SINGLEPLAYER Boilies Smoked Squid
  • SINGLEPLAYER Boilies Smoked Squid
  • SINGLEPLAYER Boilies Smoked Squid
Smoked squid je bez nadsázky naší další zbraní k lovu trofejních jedinců.
Během krátkého intervalu, co je uvedeno na trh, ulovilo na různých typech svazových vod, velké množství trofejních ryb a nejednomu zákazníkovi pomohlo k osobnímu rekordu.


.
ID produktu
1000605
Výrobce
Singleplayer
Hmotnost
1 kg
380.00,- KčCena
skladem

Obsahuje prvotřídní mix rybích mouček, extraktů, koření, mix esencí a dalších tekutých atraktantů. To, že většinu komponentů při výrobě připravujeme sami, dělá z tohoto mixu velmi vzdušné a pórovité boilies, které po vhození do vodního prostředí uvolňuje tekuté složky a pomalu odbaluje své vrstvy.

Díky šetrné stabilizaci a otevřené struktuře povrchu na něj ryby reagují okamžitě i bez předchozího vnadění. Je naším dalším opravdovým originálem. Smoked squid je bez nadsázky naší další zbraní k lovu trofejních jedinců. Během krátkého intervalu, co je uvedeno na trh, ulovilo na různých typech svazových vod, velké množství trofejních ryb a nejednomu zákazníkovi pomohlo k osobnímu rekordu. Velmi dobrých výsledků jsme dosáhli i v zimním období, je tedy určeno k celoročnímu použití, především na tekoucích vodách.

Doporučení

  • Přidejte do kbelíku s vodou trochu boosteru a boilies v této lázni několik hodin předmočte. Návnada do sebe nasákne vodu s boosterem, nebude tolik přijímat cizí pachy ze dna a bude ještě atraktivnější. Dobrá volba pro oteplující nebo ochlazující se vodu!
  • Při nastražení boilies pod háček, ořežte místy tvrdší slupku. Boilies tak bude ještě rychleji uvolňovat tekuté složky.
  • Nástrahy na návazcích nechte klidně několik hodin před nahozením v nádobě s vodou. Po nahození tohoto návazce do vody to bude vypadat, že kulička tam již nějaký čas je a může tak snadněji zmást velké a opatrné kapry!
  • Pro rychlejší záběr obalte boilies v pastě a k háčku přidejte několik napůlených rozpustných boilies.